КРЕАТИВНОСТТА НЕ Е НЕОБХОДИМА С НОВИТЕ ЦВЕТОВЕ НА ITELY HAIRFASHION

КРЕАТИВНОСТТА НЕ Е НЕОБХОДИМА С НОВИТЕ ЦВЕТОВЕ НА ITELY HAIRFASHION

Най-важният аспект, за да бъдеш страхотен фризьор, е да разпознаеш и да задоволиш всяка нужда на женаta.

Опитът, техническата експертиза и знанията за последните тенденции помагат за създаването на уникален външен вид, който подобрява идентичността на всеки човек.

 

Тази зима, Itely Hairfashion, специализирана в създаването и производството на ексклузивни оцветяващи и козметични решения за косата, предлага чудесни новини, за да персонализирате всеки вид на косата.

 

Aquarely Ultra Red и Colorly 2020 Ultra Red

Акварелните и цветни линии 2020 са обогатени с 5 ярки и интензивни нюанса на червеното, от медно до лилаво.

Интензивни, огнени и живи цветове, които водят до напълно персонализирано обслужване. Вашият червен нюанс ще бъде уникален и специален.

 

Blossom е новият полу-постоянен директен цвят, базиран на директни микро пигменти, които се натрупват между кожичките и външните слоеве на косъма, за да превърнат цветната услуга във фантастично произведение на изкуството. Rainbow Palette с 7 неочаквани нюанса за интензивна коса.

 

Изтеглете официалното представяне на Blossom

 

Aquarely Intense Matt

Тази зима новите тенденции изискват студено и интензивно кафяво.

 Акварелната линия е завършена с 5 нови интензивни матови нюанса, от светлокафяво до светло руси, за шикозен и изискан вид на косата.

Aquarely Intense Matt дълбоко подхранва косата благодарение на протеините от пшеница, противопоставя червената / оранжева / жълта меланинова основа на тъмните основи и намалява златните отражения, които дават матов ефект.