SYNERGICARE - COLOR XTEND

-1.Безсулфатен Шампоан за третирани коси –  Почиства нежно и подхранва химически третираните коси. Активната му съставка Phytocol Marine ( фито екстракт от водорасло , богато на протеин и колаген) се грижи за дълбоката хидратация и подхранването на косъма. Оставя косата мека, изпълнена с дълготраен блясък и лесна за разресване.

-2. Подхранваща маска за третирани коси – Специално създадена за химически третирани коси. Активната му съставка Phytocol Marine ( фито екстракт от водорасло , богато на протеин и колаген) спомага за възстановяването на кератиновата структура на косъма. Косата е изпълнена с блясък , мека и плътна, а цветът е абсолютно защитен.

-3. Подхранващ гланц за блясък – Специално създаден за подхранване, хидратация и блясък на коси, третирани по химичен път. Благодарение на активната му съставка Phytocol Marine ( фито екстракт от водорасло , богато на протеин и колаген) косата е тотално хидратирана, изпълнена с блясък, а цветът е абсолютно защитен.

-4. Специално лечебно масло за третирани коси Splendor Oil – Поддържа здравата структура на косъма. Маслото е обогатено с ефирни етерични масла и специалната му  активната  съставка Phytocol Marine ( фито екстракт от водорасло , богато на протеин и колаген), създават невидим предпазващ филм около кутикулата, давайки на косата блясък и мекота. Цветът е ярък и устойчив.

320,00 лв. 250,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 250,00 лв.
Моля, изберете: