ЗА ITELY HAIRFASHION
ЗА ITELY HAIRFASHION

Основана през 1987 г. от група професионалисти от индустрията за грижа за косата, тоест косата се роди с намерението да присъства на професионалните пазари за висококачествени продукти за грижа за косата, които са в състояние да съчетаят италианската тайна с определено международно професионално богатство.

 

itely-insegna

 

Компанията бързо се развива като индустриална и продуктивна реалност и от 1990 г. бързо успя да се превърне в основна компания както в Италия, така и в чужбина; сега е добре познат като носител на изискано, елегантно и най-високо качество "произведено в Италия".

 

Днес хиляди хора участват в проекта Itely Hairfashion по целия свят.

По-специално, някои производствени и търговски отрасли като САЩ, Бразилия, Великобритания, Испания, Беларус и Китай са директни участници в структурата за споделяне на печалбата на компанията.

 

Itely Hairfashion винаги е била ориентирана към постоянно проучване на нови формулировки, непрекъснато развитие на иновативни технологии и точен контрол на качеството. Всички суровини имат неживотински произход и през годините е разработено специално екологично съзнание.

 

Днес, повече от всякога, Itely Hairfashion развива както висококачествени продукти, така и образователни / комуникационни проекти, специално дефинирани, за да предложат на фризьорите от цял ​​свят актуално образование, с цел да се превърнат в стабилна референция.

 

Всяка нова стъпка винаги е била движена от философия, която се основава на желанието да се предложи на фризьорите по целия свят, продукти и проекти, които са специално предназначени за тях. Предприетите инициативи варират от мебели, професионални аксесоари, техническо оборудване и образователни срещи, адресирани до търговските агенти, с цел да ги превърнат в глобални консултанти за коса.

ITELY Hairfashion 2016

Take a quick look at what's new from ITELY HAIRFASHION in 2016.